Společnost 3M Česko obdržela ocenění Business Superbrands 2014

sobota 22 únor 2014
Praha – Odborná porota Business Superbrands Česká republika, složená ze zástupců z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu, udělila společnosti 3M ocenění Business Superbrands 2014 jako uznání její výjimečné pozice na českém trhu.

Program Superbrands funguje jako nezávislá instituce pro hodnocení a odměňování značek v 88 zemích světa. Kritéria pro výběr značek jsou sjednocená, a závěrečná vyhodnocení tak celosvětové uznávaná. Výsadou tohoto programu je především skutečnost, že do něj nelze značku jednoduše přihlásit. Celý výběrový proces vychází z databáze všech registrovaných obchodních značek, ze které vzejde seznam nominovaných semifinalistů, který je následně předložen k vyhodnocení odborné komisi. Jedním z nejdůležitějších kritérií je kritérium známosti a obliby. Mezi dalšími kritérii nechybí také inovace, prestiž a budování značky na daném trhu.

„3M Česko působí jako tradiční a oblíbený dodavatel inovativních výrobků a technologií pro průmysl, energetiku, zdravotnictví i spotřebitelské trhy,“ uvedl René Skuček, ředitel marketingu 3M Česko. „Získání titulu Business Superbrands 2014 proto potvrzuje sílu značky 3M na českém trhu a relevanci jejich atributů u našich zákazníků. Český zákazník obecně vnímá výrobky 3M jako kvalitní, inovativní a řadící se k naprosté špičce v dané kategorii.“

Titul Business Superbrands 2014 v České republice navazuje na řadu dalších ocenění značky 3M, včetně prestižní globální ceny Best Global Brand za rok 2012. Společnost 3M považuje svůj brand za strategický nástroj a dlouhodobě do něj investuje. Korporátní značka a její hodnoty současně zastřešují širokou paletu produktových značek 3M, pod kterými jsou nabízeny naše výrobky – například Scotch™, Post-it®, 3M™ Spofaplast®, Nexcare™, Ultrathon™, Filtek™, Pentamix™, VHB™, Dual Lock™, Scotch-Brite™, Trizact™, Cubitron™, Thinsulate™, Peltor™, Speedglas™ a další.

3M Česko, spol. s r.o. působí jako výhradní zastoupení 3M Company na českém trhu. Řadí se mezi nejvýznamnější partnery českého průmyslu, zdravotnictví, školství a vědy. Aktuálně jí patří 46. místo v žebříčku „Českých 100 nejlepších“ občanského sdružení Comenius. Síla a obliba značky 3M byla potvrzena získáním ocenění Business Superbrands 2014 v České republice. V každé oblasti naší činnosti navazujeme na 100 let působení 3M v oblasti inovací. V roce 2012 bylo v Praze otevřeno Inovační centrum 3M (Advanced Development Lab / ADL) pro vývoj a testování zákaznických aplikací. 3M Česko, spol. s r.o. je hrdým spoluiniciátorem a generálním partnerem projektu Česká inovace, zaměřeného na podporu inovací a rozvoj transparentního a etického podnikatelského prostředí v České republice.Více informací o společnosti 3M a našem nasazení pro inovace je k dispozici na www.3M.cz .

E-mail lmichalcakova@mmm.com www.3M.cz